Opties

AD

Deze integratie maakt het beheer en gebruik van wachtwoorden meer (eind) gebruiksvriendelijk. WEBISO gebruikt de informatie van de gebruikers die is gedefinieerd in de Active Directory of LDAP-server.

LDAP & Active Directory
Meertaligheid

Meertaligheid wil zeggen dat de taal van de interface in functie is van de gebruiker.  De taalcode wordt dus opgehaald per WEBISO gebruiker (editor/approver/administrator) en de interface van WEBISO wordt in de correcte taal getoond.

Meertaligheid
Statistieken
  • statistieken over het leesgedrag

  • statistieken over het zoekgedrag

Lees- en zoekstatistieken
PWM

De PWM-module in WEBISO geeft de gebruiker de mogelijkheid om zijn gebruikersnaam en/of wachtwoord opnieuw op te vragen, wanneer hij/zij deze vergeten is.

PWM module
Offline

De offline publicatie genereert een ZIP file die gedownload kan worden op een lokale PC of op een DVD, zodat de publicatie (inclusief zoekmachine) ook gebruikt kan worden zonder connectie naar het internet/intranet.

Offline publicatie

Er zijn twee opties voor het importeren van bestaande documenten in WEBISO. Of u kunt dit zelf doen, of Ockham kan voor de documentconversie zorgen. Alle documenttypen en -formaten kunnen in WEBISO worden geïmporteerd.

Document conversie

WEBISO is a product of 

© 2004-2019 Ockham - All rights reserved

+32 (0)3 280 00 00

support@webiso.be